Continuum

25-35 ani

Asociația Continuum este destinată tinerilor adventiști adulți din România. Ea oferă contextul pentru implicare în dezvoltarea bisericii prin proiecte și activități.

Este un cadru creat de tineri, pentru tineri, în care fiecare să simtă că face parte dintr-o comunitate, că este integrat și se implică activ cu tot ce are mai bun, pentru o dezvoltare armonioasă în familie și relații, în afaceri și carieră, psihologic și într-un mod sănătos, călăuziți de Dumnezeu și slujindu-i pe ceilalți.

Departament Tineret

Când vine vorba despre departamentul Tineret… toate încep cu ”mult”. Multă energie, mult entuziasm, mult curaj, multă creativitate, multă profunzime, mult de lucru și... foarte multă răbdare. Dar niciodată nu e prea mult când vine vorba de tineri și de Dumnezeu.

De ce era nevoie de un astfel de departament? Pentru a le asigura copiilor, adolescenților și tinerilor o creștere cât mai înțeleaptă și aproape de caracterul lui Dumnezeu. Pentru a le oferi un cadru al lor. Pentru ca ei să cunoască alți tineri cu acealeași interese și credințe, dar diferiți ca talente și personalitate.

Cum își propune acest departament să își atingă scopul? Prin înființarea unor cluburi/grupuri de influență, pe categorii de vârstă, unde copiii și tinerii să fie laolaltă și unde împreună, prin activitățile desfășurate, să contribuie la păstrarea a tot ceea ce înseamnă Frumos și Bun în mediile din care fac parte.

Generațiile tinere reprezintă viitorul. De aceea, ei merită toată investiția și dedicarea pe care noi, cei mai mari, cu experiență, putem să le-o oferim.