Alerg pentru mama

Duminică, 6 martie 20:24 - Duminică, 6 martie 20:24

Alerg pentru mama
Gelu Poenariu Adăugat Joi, 17 februarie 20:24

Asociația studențească AMiCUS România organizează a IV-a ediție a crosului caritabil “Alerg pentru mama”. Anul acesta, evenimentul va avea loc în data de 6 martie, în 9 orașe din țară (Arad, Brașov, București, Cluj-Napoca, Craiova, Iași, Pitești, Târgu-Mureș, Timișoara).

Scopul nostru este de a sprijini mamele și copiii care sunt victime ale abuzului în familie, cu ajutorul ADRA România. 
Ne dorim să mobilizăm cât mai multe persoane care să participe la acest cros și, în acest scop, vă rugăm să promovați acest mesaj pentru ca evenimentul să fie cunoscut în cât mai multe districte din țară. În cazul în care există persoane care vor să participe la proiect, însă nu locuiesc în apropierea unui oraș în care se desfășoară crosul, e bine de știut că se poate alerga și individual, pe un traseu ales de participanți. 

Puteți afla mai multe informații de pe pagina noastră de Facebook – Cros caritabil ,,Alerg pentru mama” (https://www.facebook.com/Cros-caritabil-Alerg-pentru-mama-113714204554691). Înscrierile se fac accesând link-ul: https://forms.gle/yKVzK3mvUvVG8oNHA  
Pentru orice alte informații referitoare la proiect, ne puteți contacta la numărul de telefon 0746970935 (Zsoldos Botond, coordonator al departamentului de proiecte, AMiCUS România)

Vă așteptăm pe toți, de la mic la mare, ca să alergăm împreună!