“Bible Experience” pentru Exploratori

Duminică, 12 februarie 10:00 - Sâmbătă, 15 aprilie 17:00

“Bible Experience” pentru Exploratori
Benjamin Stan Adăugat Joi, 12 ianuarie 10:03

Pentru că a fi explorator înseamnă și a face parte dintr-o echipă, 733 de copii din 128 de grupe s-au înscris, la începutul lunii decembrie, într-un program de învățare a Bibliei specific exploratorilor. Împreună cu instructorii lor, aceștia s-au pregătit pentru debutul programului, care va avea loc începând cu 15 ianuarie în mai multe zone din țară. 


În luna ianuarie se va desfășura însă doar prima etapă, urmând ca în februarie și martie să aibă loc fazele pe Conferință și Uniune. Sperăm să fim prezenți și la faza pe Divizie, împreună cu TED.

Dar ce este, de fapt, ”Bible Experience pentru Exploratori”? O activitate care se desfășoară pe echipe și testează cunoștințele despre anumite secțiuni ale Bibliei, anul acesta programa de studiu cuprinzând Evanghelia după Ioan. Activitatea se adresează oricărui explorator care este membru al unui club de Exploratori ce are posibilitatea formării unor echipe de 3-7 membri, cu vârste cuprinse între 10 și 18 ani. În fiecare etapă, grupele de exploratori vor lucra în echipă și vor fi provocate să își testeze cunoștințele alături de prietenii și colegii lor în timp ce vor răspunde la 90 de întrebări.

Cum vor fi întrebările? Iată o întrebare de trei puncte: Potrivit Ioan 19:20, în ce limbi a fost scrisă însemnarea pusă deasupra crucii lui Isus? Verifică să vezi dacă ai obținut trei puncte.
 

Personal, sunt entuziasmat de dorința acestor copii de a citi și învăța Biblia și le doresc succes în această experiență de dobândire a cunoștinței Cuvântului Vieții!Benjamin Stan,


Director Exploratori, România