Călătoria Misionară „Prin Puterea Crucii” - 2024

Duminică, 5 mai 18:00 - Duminică, 12 mai 13:00

Călătoria Misionară „Prin Puterea Crucii” - 2024
Loriana Iuhos Adăugat Marți, 2 aprilie 10:08

În căutarea sensului și a biruinței în viața noastră, ne confruntăm adesea cu limitele propriilor noastre eforturi. Ne străduim, ne luptăm, dar descoperim că suntem încă legați de lanțurile propriilor slăbiciuni.

Pagina evenimentului
Impact Romania


Perioada
5 mai 2024 - 12 mai 2024

Locația
Drobeta-Turnu Severin

Înscriere
Înscrie-te aici
 

Obiective

În căutarea sensului și a biruinței în viața noastră, ne confruntăm adesea cu limitele propriilor noastre eforturi. Ne străduim, ne luptăm, dar descoperim că suntem încă legați de lanțurile propriilor slăbiciuni. Ne propunem chiar să ne implicăm mai mult pentru Domnul, dar, chiar și atunci, simțim că nu suntem eficienți și că rezultatele par să nu apară niciodată.

🏳️“Prin Puterea Crucii” este steagul speranței care ne reamintește că nu suntem singuri în această călătorie. Este recunoașterea că, indiferent cât de mult ne-am strădui, adevărata biruință și libertate vin doar prin sacrificiul lui Isus pe cruce și prin puterea Lui.

Te invităm la Călătoria Misionară de anul acesta ca să ne unim forțele nu doar pentru slujire, ci pentru a ne uni în rugăciune pentru o transformare profundă, personală și colectivă. 😇🙏🏻

🕊️În cadrul acestui eveniment, vom explora cum puterea crucii ne eliberează de presiunea de a performa și ne permite să acționăm dintr-un loc de pace și acceptare. Ne vom reaminti cum să ne lăsăm conduși de puterea dragostei lui Isus care a cucerit lumea și cum să ne însușim victoria Lui și în dreptul nostru. 🤝

📬 Călătoria Misionară este o invitație pentru:

•⁠ ⁠A ne implica în proiecte misionare care să aducă lumină și speranță atât celor din jur, cât și nouă;
•⁠ A primi inspirație și instruire de la cei care au experimentat adesea puterea crucii în viața lor;
•⁠ A ne ruga și studia împreună, descoperind adâncimile iubirii lui Hristos;
•⁠ ⁠A petrece timp în grupe mici, cultivând relații și îmbogățindu-ne reciproc din experiențele fiecăruia.

🔥 “Prin Puterea Crucii” este mai mult decât o temă, este o călătorie de redescoperire a identității noastre în Hristos, o călătorie care ne invită să trăim cu adevărat liberi!

📅 Rezervă-ți acum timp pentru acest eveniment și urmărește pagina dedicată lui pentru a afla mai multe informații!

Abia așteptăm să ne vedem acolo! 🥳🥳🫂