Camporeea Națională pentru Exploratori „Miriam", 2022

Luni, 18 iulie 17:00 - Duminică, 24 iulie 12:00

Camporeea Națională pentru Exploratori „Miriam", 2022
Benjamin Stan Adăugat Miercuri, 1 iunie 09:38

Dragi exploratori,
Vă anunțăm cu bucurie că, în perioada 18-24 iulie 2022, la Timișu de Sus, județul Brașov, va avea loc a IV-a ediție a Camporeei Naționale pentru Exploratori. Camporeea se va numi „Miriam”, numele fiind inspirat de un personaj biblic care, la fel ca și voi, „avea întotdeauna un cântec în inimă”.
Sunteți curioși să aflați cu ce vă va surprinde camporeea de anul acesta? Ei bine, veți avea ocazia să participați la o mulțime de specializări, jocuri, trasee tematice sau montane, dar și posibilitatea de a colecționa amintiri de neuitat alături de alți 1500 de exploratori din toată țara. Însă, mai presus de toate, veți putea fructifica șansa de a vă apropia de Dumnezeu și a-L descoperi într-un cadru unic și printr-o experiență cu adevărat inedită.
Așadar, dacă sunteți exploratori, ați participat în ultimul an la întâlnirile de club și aveți vârsta cuprinsă între 11 și 15 ani, nu vă rămâne altceva de făcut decât să luați legătura cu instructorul vostru. 
Înscrierile se pot face doar prin clubul explo și prin Conferințele de care acesta aparține, de aceea vă încurajăm să vă adresați directorului de exploratori al Conferinței în care activați pentru detalii suplimentare.
Data-limită a înscrierilor este 14 iunie 2022. 
Vă așteptăm cu drag! Pentru Domnul, gata oricând!