Congresul Național Continuum '24

Vineri, 12 aprilie 16:00 - Duminică, 14 aprilie 14:00

Congresul Național Continuum '24
Gelu Poenariu Adăugat Joi, 14 martie 13:15

Momentul mult așteptat a sosit, poate mai repede decât v-ați fi gândit!

Vă invităm să participați la Congresul Național Continuum „Bine, Adevăr, Frumos!”, care se va desfășura la Stupini, în perioada 12-14 aprilie. Vom avea ocazia să interacționăm cu invitați deosebiți, care ne vor capta atenția și ne vor ghida în călătoria vieții. Vom avea parte de muzică bună, devoționale și seminare provocatoare, activități inedite prin care vom cunoaște oameni noi și care ne vor scoate din sfera cotidianului și mai ales de multă voie bună.

Să cunoaștem invitații:

Începem cu un renumit doctor în filosofie, profesor universitar la Facultatea de Comunicare și Relații Publice a SNSPA București, dar și membru fondator al Asociației Române de Relații Publice, nimeni altul decât profesorul Dumitru Borțun.

Continuăm cu Ovidiu Eftimie, autor care scrie în special Science Fiction și redactor la Times New Roman. Chiar dacă nu ați auzit până acum de el, suntem siguri că veți fi captivați de felul lui de a fi.

Cosmin Vlahopol se distinge prin compoziție în ceea ce privește poezia și textul muzical. De la piesele compuse pentru Amicus și Continuum, până la piesele cântate de recunoscute grupuri muzicale ale bisericii noastre, acesta a reușit să își pună amprenta și să transmită mesajul în sufletul tuturor celor care le-au intonat.

Nu în ultimul rând, vi-l prezentăm pe Ștefăniță Poenariu, care putem zice că este de-al casei, având în vedere că este fondatorul Transylvania International School și capelan Amicus Brașov, un familist convins și un pastor dedicat. El va veni să ne ofere o perspectivă aparte asupra subiectelor abordate.

Înscrierile se fac accesând link-ul următor: https://tin.ro/congresul-national-continuum-bine-adevar-frumos/inscriere?fbclid=IwAR0215ckSPNzhL5Sb6X0NzNJNUmyuG4seOgwMt0QPO9lgdQl49vX_FuQDd8 iar pentru detalii și nelămuriri legate de înscrieri o puteți contacta pe Alma Vasilescu la numărul de telefon 0728740887.

Vă așteptăm și... nu uitați să dați sfoară în țară!