Lecții de zbor

Marți, 8 noiembrie 22:45 - Duminică, 20 noiembrie 19:45

Lecții de zbor
Gelu Poenariu Adăugat Vineri, 4 noiembrie 22:54

Ești nou, singur și confuz? Ai avut parte de atât de multe schimbări în ultima vreme, încât te întrebi cu teamă cum vei face față provocărilor, dacă te vei ridica la înălțimea așteptărilor tale, dar și ale părinților, sau cum te vei acomoda înconjurat de atât de multe situații noi și necunoscute? Ești atât de stresat încât nici măcar nu mai îndrăznești să speri că te-ai putea bucura de această perioadă a vieții?

Auzi vorbindu-se în jurul tău despre sesiune, examene, parțiale, seminare și ți se par cuvinte cunoscute, dar totuși atât de distante? Orașul ți se pare străin, iar prietenii sunt departe, la fel și familia? Ai vrea să te integrezi, dar nu prea știi de unde sau cu ce să începi?

Ei bine, și noi am trecut pe aici, așa că te înțelegem perfect și știm cum te simți. Mai mult decât atât, știm și cum putem să te ajutăm să te acomodezi mai repede, să îți găsești locul în noul tău oraș, să înțelegi cum e să fii student și mai ales să iubești studenția.

AMiCUS s-a gândit la tine! Avem răspunsuri la întrebările tale, ajutor pentru toate nedumeririle și oameni care sunt gata să fie alături de tine la fiecare pas în această călătorie numită STUDENȚIE.

Dacă ești boboc sau cunoști un boboc care se regăsește în descrierea de mai sus, caută-ne în centrele universitare din: Arad, Brașov, București, Chișinău, Cluj, Iași, Oradea, Sibiu, Târgu-Mureș și Timișoara pe parcursul lunii octombrie! Vei găsi oameni care te vor înțelege și care sunt gata să te ajute, ba mai mult, își doresc să fiți prieteni.

Studenția chiar este cea mai faină perioadă a vieții, așa că... hai să ne bucurăm din plin de ea!

Hai să fim prieteni!