Picătura de viață 2022

Luni, 4 aprilie 11:47 - Vineri, 6 mai 11:47

Picătura de viață 2022
Gelu Poenariu Adăugat Miercuri, 30 martie 11:47

Doar 1,7% din populația României donează sânge, număr nesemnificativ în comparație cu nevoia indispensabilă a pacienților. În spitale, zeci de intervenții sunt amânate din cauza lipsei sângelui cu grupele sanguine potrivite.

PICĂTURA DE VIAȚĂ își propune să mobilizeze tineri studenți din întreaga țară pentru ca, împreună, să putem oferi pacienților unul dintre cele mai frumoase daruri: șansa la viață. Timp de o lună, provocăm studenții să facă acest pas, marcând data în calendar, ca fiind prima dintr-un șir lung de ocazii similare.

Suntem TINERI, PUTERNICI ȘI MULȚI!

În țara noastră există 500.000 de studenți. Numără-te și tu printre cei care vor să ofere entuziasm, bucurie și speranță! Împreună, vom putea motiva alte mii de persoane să ni se alăture, iar la final, vom aclama și aprecia bucuroși această decizie.

Doar uniți putem face o schimbare, una semnificativă, una care să conteze cu adevărat. Alege să fii începutul unui obicei frumos și atât de necesar!

În perioada 4 aprilie - 6 mai, ne vom întâlni pe rând în 10 orașe din România: Arad, Brașov, București, Craiova, Cluj-Napoca, Iași, Oradea, Sibiu, Târgu-Mureș și Timișoara.

Consultă postarea de mai jos sau amicus.ro/pdv pentru a afla perioada în care venim în orașul tău și alătură-te nouă pentru ca, împreună, să tranformăm picătura în infinit!

Pentru că faptele bune făcute alături de oamenii dragi ne bucură și mai tare sufletul, bucură-te de această ocazie și nu veni singur!

Calendarul campaniei:

• 4-8 aprilie:

Arad: Strada Andrenyi Karoly, nr. 2-4

București: Strada Constantin Caracaș, nr. 2

• 11-15 aprilie:

Craiova: Strada Tabaci, nr. 1

Iași: Strada Nicolae Bălcescu, nr. 21

Timișoara: Strada Martir Marius Ciopec, nr. 1

• 12-13 aprilie:

Sibiu: Bulevardul Corneliu Coposu, nr. 2-4

• 26-29 aprilie:

Târgu Mures: Strada Molter Károly, nr. 2

• 2-4 mai:

Oradea: Strada Louis Pasteur, nr. 30

• 2-6 mai:

Brașov: Strada Doctor Victor Babeș, nr. 21

Cluj-Napoca: Strada Nicolae Bălcescu, nr. 18

* excepții de la program:

Brașov (7:00-13:00),

Oradea (7:30-12:30),

Sibiu (7:30-13:00)

Află perioada în care venim în orașul tău și alătură-te nouă pentru ca, împreună, să tranformăm picătura în infinit!