Săptămâna de rugăciune AMiCUS 2023

Luni, 16 ianuarie 07:30 - Duminică, 22 ianuarie 23:45

Săptămâna de rugăciune AMiCUS 2023
Gelu Poenariu Adăugat Joi, 12 ianuarie 07:30

Anul Nou ne aduce un nou moment de analiză, de aceea ne propunem ca, împreună, să avem momente speciale de consacrare în cadrul săptămânii de rugăciune AMiCUS.

Ai ajuns la capătul puterilor și te gândești că tot ce ai făcut a fost în zadar? Ți se pare că țintele pe care ți le-ai propus nu și-au văzut împlinirea pentru că nu ai crezut destul? Ai ocazia, timp de o săptămână, să răspunzi acestor întrebări stăruitoare care nu-ți dau liniște și să descoperi cum a reușit Dumnezeu să ofere putere lui Iosua și poporului Său, când în fața lor erau ziduri imense, de necucerit.

În perioada 16-22 ianuarie, va avea loc săptămână de rugăciune AMiCUS. În fața noastră stă un nou început, noi ținte pe care ni le punem, sperând să le și atingem anul acesta. Avem nevoie de adevărata Putere care să ne conducă pașii către destinația corectă.

Asemenea lui Iosua, trecerea noastră prin perioada studenției și mai apoi prin viață presupune confruntarea cu multe obstacole. Va trebui să învățăm să nu mai privim la mărimea lor sau la neputința noastră, ci să ne raportăm la ele ca fiind niște oportunități pentru o experiență a credinței cu Dumnezeu.

 

Marcel Brândzanic

Resurse

Săptămâna de Rugăciune AMiCUS 2023 Format: Mărime: 0