Sclipiri de bunătate

Marți, 1 iunie 00:26 - Marți, 1 iunie 23:59

Sclipiri de bunătate
Gelu Poenariu Adăugat Sâmbătă, 8 mai 11:26


Te invit să sărbătorești Ziua Copilului într-un mod mai aparte, și anume împreună cu alții: exploratori, prieteni, colegi, părinți, bunici... și asta nu doar pentru o zi! Pentru că știm cu toții cât de fericiți ne simțim atunci când primim ceva frumos din partea cuiva, te invit ca, începând de azi, să faci mici acte de bunătate în fiecare zi. Dacă e posibil, surprinde darurile tale prin fotografii sau clipuri.
După aceea, dacă dorești, postează-le pe Instagram, Facebook, TikTok etc., folosind următoarele 3 HASHTAG-uri: #ExploratoriRomania #SclipiriDeBunatate și #TIN.

 

Bunătatea poate fi arătată în multe feluri și față de multe categorii de persoane: frați și surori, părinți, bunici, învățători, colegi, membri ai bisericii, pastori, vecini, persoane cu o situație financiară mai precară etc. Tocmai de aceea, ideal ar fi să reușești să ajuți persoane din categorii și medii cât mai multe și mai diverse.
 

Sunt sigur că, dacă vom învăța să facem lucruri frumoase pentru cei din jur, vom descoperi împreună cum este să fim “mâinile lui Dumnezeu” și, cine știe, poate chiar vom începe și noi să strălucim.

 

ATENȚIE. ”Sclipirile de bunătate” vor fi premiate!

Iată ce premii poți câștiga:

 

1. Bănuț special pentru participare

Tot ce trebuie să faci este să trimiți un share al linkului postării pe sclipiridebunatate@gmail.com, însoțit de numele, clubul și numele instructorului.

 

2. Premiu pentru tabără (hamac, lanternă sau… vezi imaginea de mai jos).
Pe 7 iunie vom căuta – cu motoare de căutare – fotografiile după HASHTAG-urile de mai sus, iar primele 5 persoane care voi apărea cu postare vor primi un premiu pentru tabără. (Vezi imaginea cu tipul de premii mai jos.
SAU
Încarcă imaginile tale pe https://advent.ist/bunatate oferindu-ne astfel permisiunea de a le posta și pe paginile oficiale de Instagram și Facebook ale Exploratorilor. Din imaginile acceptate și postate, vom alege minimum 5 persoane care vor fi premiate. ATENȚIE, numele imaginilor trebuie să conțină și numărul tău de telefon! Ex: Beni0742281234

 

3. 300 RON pentru tabăra de vară a clubului tău de Exploratori
Încarcă imaginile tale pe https://advent.ist/tabaraexplo oferindu-ne astfel permisiunea de a le posta și pe paginile oficiale de Instagram și Facebook ale Exploratorilor. Clubul care postează cele mai multe imagini (doar una pentru fiecare acțiune) are posibilitatea să câștige 300 RON pentru tabăra de vară 2021.


ATENȚIE: Pentru a intra în joc, trebuie ca fiecare club să înscrie minimum 30 de imagini, iar numele imaginilor să conțină numele clubului, numărul de telefon al instructorului și numele conferinței. Ex: Moise0742281234Muntenia