Licurici

5-10 ani

Se spune că lumina produsă de un licurici poate fi de 1.000 de ori mai puternică decât lumina unei lumânări de aceeași dimensiune. Imaginați-vă acum un loc plin de licurici cu chip de copii. Sunt mici, dar lumina lor poate aduce liniște în suflet și energie pentru zilele grele. Cunoaștem un asemenea loc; mai multe chiar, și toate au un numitor comun. Creat special pentru copiii cu vârsta cuprinsă între 5 și 10 ani, programul Licurici îi învață pe participanți cum să lumineze, prin sinceritate și gingășie, viața celorlalți. Fundamentul esențial al programului este relația părinte-copil, de aceea toate activitățile se desfășoară împreună cu părinții. În funcție de vârsta copiilor, există mai multe grupe de licurici:

  • Mielușeii - grupa  mare de grădiniță
  • Castorii - clasa 0
  • Albinuțele - clasa 1
  • Raza de soare - clasa a 2-a
  • Constructorul - clasa a 3-a
  • Măini harnice - clasa a 4-a

Cântece, activități manuale și educative, ieșiri în natură sau timp petrecut cu copiii și multă voie bună – vă invităm să le împărtășiți cu licuricii!

Departament Tineret

Când vine vorba despre departamentul Tineret… toate încep cu ”mult”. Multă energie, mult entuziasm, mult curaj, multă creativitate, multă profunzime, mult de lucru și... foarte multă răbdare. Dar niciodată nu e prea mult când vine vorba de tineri și de Dumnezeu.

De ce era nevoie de un astfel de departament? Pentru a le asigura copiilor, adolescenților și tinerilor o creștere cât mai înțeleaptă și aproape de caracterul lui Dumnezeu. Pentru a le oferi un cadru al lor. Pentru ca ei să cunoască alți tineri cu acealeași interese și credințe, dar diferiți ca talente și personalitate.

Cum își propune acest departament să își atingă scopul? Prin înființarea unor cluburi/grupuri de influență, pe categorii de vârstă, unde copiii și tinerii să fie laolaltă și unde împreună, prin activitățile desfășurate, să contribuie la păstrarea a tot ceea ce înseamnă Frumos și Bun în mediile din care fac parte.

Generațiile tinere reprezintă viitorul. De aceea, ei merită toată investiția și dedicarea pe care noi, cei mai mari, cu experiență, putem să le-o oferim.