Camporee Licu - Banat

Licurici
Camporee Licu - Banat
Gelu Poenariu Adăugat Joi, 27 aprilie 11:18

Camporeea licuricilor

Duminică, 23 aprilie, a avut loc Camporeea licuricilor din Conferința Banat. Gândită și derulată pe tiparul „Fun day” pentru părinți și copii, întâlnirea „licuricească”, cu o participare de circa 250 de persoane, dintre care peste 100 au fost copii, a avut loc în incinta parcului tematic „Dinosaur World Transylvania” din județul Hunedoara.

Tirolienele, traseul prin copaci, rodeoul, toboganul gonflabil, leagănele, balansoarele, hamacele... și o mulțime de jocuri și activități au făcut deliciul participanților. În plus, răspunzând provocărilor lansate de Echipa Licu a Conferinței Banat, copiii au cântat, au construit arca lui Noe, au făcut teste de logică, au distribuit „Cartea anului pentru copii” altor copii din parc și s-au bucurat de ghicitori biblice, dar și de un cadou surpriză!

Unii dintre participanți s-au bucurat și de frumusețile descoperite lângă Simeria, la „Giardini di Zoe”.

Îi mulțumim Domnului pentru călăuzire și ocrotire pe drum, pentru timpul frumos de care ne-am bucurat la camporee și pentru bucuria celor mici și a celor mari!

Totodată, anunțăm toată suflarea „licuricească” despre faptul că, la începutul lunii mai, vom veni cu comunicările despre tabăra de vară!

Echipa Licu Banat