Concurs Biblic - Quizizz

Concurs Biblic - Quizizz
Gelu Poenariu Adăugat Duminică, 3 ianuarie 11:41

7 minute... Ce ai putea face în 7 minute? Ei bine, cam atât durează să citești o pagină din Biblie. Folosește aceste minute pentru a citi Biblia. Citește cu atenție, iar dacă vrei să faci parte dintr-o echipă și mai mare a cititorilor Bibliei, participă în fiecare lună la concursul cu 25 de întrebări. Concursul are loc în fiecare primă zi de vineri a lunii, după programul de la biserică. Conectează-te urmând instrucțiunile oferite pe pagina de Facebook a companionilor conferinței din care faci parte, (@CompaMoldova, @suntcompanion, @compaoltenia, @companionitarnsilvaniadenord, @tinerettransilvaniasud, @tineretbanat) și pe pagina de Facebook ”Companioni România”. Punctajul se cumulează pentru toată perioada acestui an. Chiar dacă nu ai început încă să citești, poți recupera întârzierea.

Implică-te și poți câștiga un iPad și multe alte premii!

Participă la concurs urmând pașii de mai jos:

Pasul 1: Accesează linkul distribuit pe paginile FB @companioniromania, @CompaMoldova, @suntcompanion, @compaoltenia, @companionitarnsilvaniadenord, @tinerettransilvaniasud, @tineretbanat.

Pasul 2: Introdu codul care însoțește linkul.

Pasul 3: Scrie numele tău real și complet, urmat de numele județului scris prescurtat (ex. Viorel Popescu BC).

Pasul 4: Urmărește derularea întrebărilor și răspunde în timpul alocat acestora.

Pasul 5: Vezi scorul obținut.

Pasul 6: Pregătește-te pentru ediția din 5 martie (prima vineri seara a lunii următoare).

Dacă te numeri printre primii clasați, vei fi contactat de către reprezentanții zonei din care faci parte pentru a-ți alege și a primi premiul ediției.

Atenție: Premiul cel mare, o tabletă iPad, se va decerna pentru cel mai mare punctaj al anului, deci merită să fii perseverent!

(Concurs destinat celor ce citesc în anul 2021 întreaga Biblie, urmând planul de citire trimis liceenilor în cadrul programului Citește Biblia pentru prima dată. Sunt bineveniți și studenții cu vârsta maximă de 21 de ani, chiar dacă nu sunt înscriși în programul mai sus amintit.)