Dublu Sens Podcast #2 - Marius Andrei

Companioni Amicus Impact Continuum
Dublu Sens Podcast #2 - Marius Andrei
Dublu Sens Adăugat Sâmbătă, 22 octombrie 21:02

Într-o societate deconectată de la nevoile reale, vedem cum tot mai multe relații se destramă. Suferim, învățăm, cădem, ne ridicăm, citim, practicăm, eșuăm, iar unii chiar reușim. Știm că nu este ușor. Statisticile indică o creștere galopantă a divorțurilor, iar relațiile se consumă rapid și superficial. Pare că nu mai avem timp și emoții disponibile pentru o relație sănătoasă.

În acest context, ți-am pregătit un manual despre sănătatea relațională, pe care l-am alcătuit cu ajutorul lui Marius Andrei, pastor cu formare în psihoterapie și o experiență vastă în consilierea de cuplu. Am vorbit despre comparație, gelozie, cunoașterea de sine, concubinaj, sexualitatea umană, modul în care funcționează o relație sănătoasă, capcanele în care cădem, dar și multe altele pe care te lăsăm să le descoperi singur.

În cele două ore, ai să asculți un om care și-a dedicat timpul pentru a descoperi misterul relațiilor interumane. Mai simplu spus, s-ar putea ca episodul acesta chiar să-ți salveze relația cu partenerul.

LINK - Episod Integral